/ -SHUTTERSTOCK
01/03/2024 u 10:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Autori serije „The Lord of the Rings: Rings of Power" počinju rad na trećoj sezoni

Amazon se dodatno angažuje na "The Lord of the Rings: Rings of Power"

Patrik Mekaj i JD Pejn proširuju svoje partnerstvo sa Amazonom, pošto su potpisali novi trogodišnji ugovor sa kompanijom i započeli rani rad na trećoj sezoni. Amazon je potvrdio vijest u saopštenju, a prvi je izvijestio THR. Ugovor takođe označava osnivanje nove produkcijske kompanije Mekaj i Pejn pod nazivom 10:40PM Productions.

"Započeli smo ovaj izuzetan put sa JD-om i Patrikom prije više od pet i po godina i nikada se nismo okrenuli unazad", napisao je Vernon Sanders, šef televizije u Amazon MG Studios, u saopštenju. "Nastavljamo da budemo zadivljeni opsegom i razmjerama njihove vizije, kao i ogromnim globalnim uspjehom postignutim tokom rekordne prve sezone ‘Gospodara prstenova: Prstenovi moći‘. Ne možemo da dočekamo da korisnici Prime Video iskuse epsku avanturu i dramu visokog rizika koju JD i Patrik nastavljaju da grade kroz drugu sezonu i dalje. Naravno, studio je oduševljen produženjem našeg opšteg ugovora sa ovim sjajnim kreativnim umovima dok nastavljaju da se bave svojom strašću prema sjajnom pripovijedanju."

Napomena je i da je Amazon dodao u saopštenju da su Mekej i Pejn već počeli rad na trećoj sezoni "Prstenova moći". Važno je napomenuti da je ovo vrlo rani rad - soba za pisanje scenarija još uvijek nije otvorena, a oni su tek "počeli da razvijaju početni koncept priče", prema riječima Amazona - ali ovo je prva zvanična vijest o potencijalnoj trećoj sezoni.

Amazon dodaje da će se, do vremena početka produkcije treće sezone, preseliti sa Bray Studios na drugu lokaciju u Velikoj Britaniji, "potpuno novu produkcijsku bazu u obližnjem Shepperton Studiosu."

"Gospodar prstenova: Prstenovi moći" premijerno je prikazan 2022. godine na Prime Video. Prije nego što je serija uopšte počela sa emitovanjem, Amazon je 2019. godine najavio obnovu za drugu sezonu, koja treba da se pojavi tokom ove godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 22:39