Baby Lasagna / - SKRINšOT/INSTAGRAM/VOGUE ADRIA
10/06/2024 u 20:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Baby Lasagna potpisao ugovor s uglednom diskografskom kompanijom

Hrvatski predstavnik na ovogodišnjoj Evroviziji, Baby Lasagna, potpisao je globalni diskografski ugovor s kompanijom Universal Music Group, a uskoro slijede novi singl i album.

Baby Lasagna se odrekao nagrade od 50.000 eura

Hrvatska muzičkaa zvijezda koja je brzinom svjetlosti osvojila svijet, Baby Lasagna potpisao je globalni diskografski ugovor s Universal Music Groupom čime je počeo novo poglavlje u svojoj umjetničkoj karijeri.

Baby Lasagna potpisan je za Polydor Germany/Universal Music Hrvatska što će mu omogućiti pristup globalnom ekosistemu Universal Music grupe te mu pomoći u daljem povezivanju s publikom izvan granica Zapadnog Balkana, paralelno održavajući jaku vezu s obožavaocima u državi i regionu.

- Oduvijek sam želio da eksperimentišem s muzikom, da stvaram projekte koji nisu ograničeni na jedan muzički žanr. Zadovoljstvo mi je što sam pronašao istomišljenike koji su dovoljno ludi da se upuste u novo poglavlje sa mnom i željni da moju muziku predstave globalnoj publici. Upravo smo završili snimanje nove pjesme i videa koje jedva čekam da podijelim sa svima. Takođe, u pripremi je i album na kojem će biti puno novog zvuka. Presrećan sam što ću ovo izdanje predstaviti publici, jedva čekam da vidinm i čujem reakcije. S nestrpljenjem iščekujem da vidim što donosi budućnost - ispričao je Marko Purišić poznatiji kao Baby Lasagna.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. jun 2024 20:46