/ -JUTJUB
31/05/2024 u 10:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Barbara Popović ima novi hit

Nova numera učesnice druge sezone IDJShow-a, Barbare Popović, pod nazivom "Srebro nije zlato" ugledala je svjetlost dana.

Barbara Popović je tokom cijelog takmičenja osvajala publiku svojim izvedbama i nevjerovatnim vokalnim mogućnostima, a kao pečat njenog učestvovanja u ovom formatu došla je pjesma "Vatrena" koju je uradila u saradnji sa svojim mentorom Darkom Dimitrovim.

Nakon što je osvojila drugo mjesto, mlada pjevačica je nastavila aktivno da radi na svojoj karijeri, a pored brojnih nastupa, ona je svoju publiku odlučila da počasti novom numerom.

Najavom, a potom i kratkim tizerom, ona je uspjela da privuče veliku pažnju na društvenim mrežama, a u najnovijem izdanju IDJHot-a, progovorila je o svojim očekivanjima od nove pesme, kao i ponovnoj saradnji sa Darkom.

"Radio je Darko Dimitrov i biće neka druga, čudna verzija mene. Nešto što ni ja nisam očekivala da može da izađe od mene, ali je ipak u pitanju Darko. Ja nikad nemam neka očekivanja, ja uvijek radim da sam ja zadovoljna, da je moj tim zadovoljan, a narod će da odluči da li je pesma dobra ili nije", otkrila je Barbara.

Sada, pjesma pod nazivom "Srebro nije zlato" je tu. Uz zvuke tradicionalne muzike, pravi obrt ka modernom, tako da je definitivno ono što je i Barbara obećavala, a potpuno neočekivano od nje.

Ubrzo su uslijedili i brojni pozitivni komentari na račun pjevačice, a istakli su se i oni koji žele da Barbara bude predstavnik Makedonije na sledećoj Evroviziji.

"Ovo je nešto najbolje što sam do sada čuo, alo", "Pjesma je predobra, a Barbara prelijepa", "Da li možeš da predstavljaš Sjevernu Makedoniju na sledećoj Evroviziji?", samo su neki od komentara ispod numere.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. jul 2024 00:40