/ -INSTAGRAM
24/05/2024 u 11:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Barbara Popović najavila novu pjesmu

Finalistkinja IDJShow-a priprema iznenađenje za svoju publiku

Učesnica druge sezone IDJShowa najavila je na svom Instagram profilu da će njena nova pjesma ubrzo ugledati svjetlost dana, a publika ne krije oduševljenje! Barbara Popović je tokom cijelog takmičenja osvajala publiku svojim izvedbama raznih pjesama i ni tada niko nije ostao imun na nju. Ona je u drugoj sezoni trke talenata osvojila drugo mjesto čime je pokazala da je njen talenat neosporan. Svojom pjesmom "Vatrena" Barbara je osvojila srca publike, a pjesma se zavrtjela čak i na radio stanicama. Po svemu sudeći ona je vrijedno radila, te svojoj publici pripremila novu pjesmu koja će vrlo brzo biti objavljena.

Na svom Instagram profilu Barbara je najavila novu pjesmu uz fotografije sa snimanja njenog novog spota, a datum izlaska nam Barbara nije još uvijek otkrila.

"Eee ćao, vidimo se za par dana sa novom pjesmom, ljubim vas", napisala je Barbara ispod fotografija.

Ako je suditi "hintovima" koje nam je Barbara ostavila, mogli smo vidjeti da je jedna od tagovanih osoba na njenoj poslednjoj objavi Darko Dimitrov koji je bio jedan od IDJCoacheva u prvoj i drugoj sezoni IDJShowa, te je sigurno da je on upravo jedan od saradnika na njenoj novoj pjesmi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jun 2024 19:36