/ GETTY IMAGES-GEORGE PIMENTEL
10/07/2024 u 17:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Demi Mur drastično promijenila imidž zbog nove uloge

Zaista smo usred renesanse Demi Mur. Prosto je blistala na Nedjelji mode, a zatim i na crvenom tepihu na Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu. Glumica se vratila na veliko platno sa filmom The Supstance. A sada je, zbog nove uloge, skratila svoju dugu kosu. Dugi lob savršeno joj pristaje.

Mur je ponovo osvojila male ekrane nakon što je završila Feud: Capote Vs. The Swanssa najnovijom emisijom u portfoliju Tejlor Šeridan – i ima novu frizuru koja joj ide uz to. Na novim fotografijama iz Landmana, fanovi mogu da vide Murin novi lob, što je veliki pomak u odnosu na njenu uobičajenu kosu do struka.

Prema zvaničnom opisu Paramount+, emisija je zasnovana na podkastu "Boomtown" i trebalo bi da bude puna porodične drame, visokih uloga sa naftom i Šeridanove uobičajene mešavine intriga.

"Smješten u gradove Zapadnog Teksasa, Landman je moderna priča o potrazi za bogatstvom u svijetu naftnih platformi. Zasnovana na poznatom podkastu od 11 delova ‘Boomtown‘, serija je priča o grabljivcima/milijarderima koji podstiču tako veliki procvat da preoblikuje našu klimu, našu ekonomiju i našu geopolitiku", piše u sažetku.

Pored Murove koja je potpuno promijenila imidž zbog ove uloge, u seriji glume i Bili Bob Tornton i Ali Larter, a srebrni lisac Džon Ham se pojavljuje kao gostujuća zvijezda. Iako su detalji o likovima još uvijek u tajnosti za sve koji nisu slušali "Boomtown", prve fotografije prikazuju Demi Mur i Hama zajedno u raskošnoj kancelariji.

Landman bi trebalo da bude premijerno prikazan na Paramount+ u nedjelju, 17. novembra, a nova epizoda izlaziće svake nedelje. Pridružuje se Šeridanovim omiljenim emisijama 1923, 1883, Lavica, Talsa King i Mayor of Kingstown na strimeru.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 06:29