Sa koncerta Dragane Mirković / -LAZAR RUžIć
22/03/2024 u 23:09 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) Emotivan susret Dragane Mirković sa podgoričkom publikom: Sjećanje na Zorana Кalezića rasplakalo pjevačicu

Koncert u SC Morača dio je regionalne turneje "Do poslednjeg daha"

Hitom "Do poslednjeg daha" najveća balkanska folk zvijezda Dragana Mirković otvorila je koncert u SC Morača u Podgorici. Gromoglasnim aplauzom podgorička publika je dočekala gošću i ne štedeći glasa zapjevala s njom dobro znani hit.

- Dobro veče, Podgorice. Dobro veče, dragi moji. Tako je divno vidjeti vas posle toliko vremena. Toliko sam čekala ovaj trenutak i radovala se da ponovo bude onoliko ljubavi među nama kao što je uvijek bilo kada smo zajedno - pozdravila je Dragana publiku.

image

Sa koncerta Dragane Mirković

-LAZAR RUžIć

Obećala je pjevačica lijepo veče prisutnima i nastavila koncert numerom "Sto bih čuda učinila"... Uz pratnju dens grupe i djevojaka iz Bit strita Dragana je nizala hitove poput "Biću njegova", "Tu na našem mjestu starom", "Milo moje što te nema"...

- Samo da znate ova pjesma je snimljena na Rijeci Crnojevića na Skadarskom jezeru u čamcu - i danas se sjeća Dragana lijepih uspomena sa snimanja spota, a potom zapjevala "Što sam tužna cvijete moj".

Uz "Zumbuli su procvetali" podigla je na noge cijelu dvoranu. Povratak u `90.  obilježili su hitovi "Crni leptir" i "Varala bi varala", "O da, baš tebe volim ja"...

- Volim ove vesele pjesme, ali postoje neki trenuci i ljudi u životu koje smo mnogo voljeli i kojih nažalost nema među nama  i zato njima posvećujem "O da li znaš" - kazala je Mirković.

image

Sa koncerta Dragane Mirković

-LAZAR RUžIć

Najemotivniji trenutak koncerta obilježilo je sjećanje na Zorana Kalezića uz pjesmu Bolovala mlada Vinka.

- Postoji jedan čovjek kojeg sam mnogo voljela, bio je moj veiki prijatelj, a nije ovdje na slikama, ali ga sigurno ne zaboravljam. Ova pjesma je za našeg dragog Zorana Kalezića - kazala je Dragana i zaplakala na sceni.

Mirković je ugostila na sceni Sandru Rešić i Gogu Sekulić, a svoje druženje sa publikom nastavila je silaskom sa bine i pjevanjem među svojim obožavaocima.

image

Sa koncerta Dragane Mirković u Podgorici

-DAN PORTAL

Koncert Dragane Mirković u Podgorici obojen je humanošću. Pjevačica je donirala 10.000 eura fondaciji Budi human nevezano za honorar koji je već dala.

Koncert u SC Morača dio je regionalne turneje "Do poslednjeg daha" koja je startovala u Tuzli početkom godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 08:11