/ -INSTAGRAM
19/04/2024 u 15:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Izašao je novi album Tejlor Svift

Album koji je izašao prije samo nekoliko sati napravio haos na društvenim mrežama

Izašao je novi album Tejlor Svift pod naslovom "The Tortured Poets Department".

Pjesme su se na streaming servisima pojavile tačno u ponoć po američkom vremenu, odnosno prije nekoliko sati po srednjeevropskom.

Na albumu se nalazi 16 pjesama (i još četiri bonus pjesme, po jedna na četiri ekskluzivna vinilna izdanja), među kojima su i saradnje s Postom Maloneom i Florence and the Machine. Na pjesmama je s Tejlor radio i Aron Desner iz The National kao i njen dugogodišnji saradnik Džek Antonof.

Iako su pjesme izašle tek prije nekoliko sati, neke su već sakupile više od 100.000 pregleda. Čini se da je trenutno najpopularnija pjesma "The Tortured Poets Department", koja je već skupila više od 250.000 pregleda na YouTubeu. Na društvenim mrežama je, naravno, nastao haos. X je već pun reakcija. Svift je ovaj album najavila na ovogodišnjim Grammy-jima u febbruaru.

Očekuje se da će album nedjelji od izlaska ostvariti broj od 2 miliona prodatih primjeraka, što bi moglo da znači da će ovaj album biti jedan od najuspješnijih svih vremena.

Ali tu nije kraj. Tejlor je za svoje fanove pripremila još jedno iznenađenje – objavila je 15 dodatnih pjesama.

"To je iznenađenje. The Tortured Poets Department je dvostruki album. Napisala sam toliko poezije u poslednje dvije godine i htjela sam to da podijelim sa vama, pa evo i drugog dijela. A sada priča više nije moja – vaša je", napisala je pjevačica na Instagramu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 23:57