Jovan radomir navija za Teja Doru / - JUTJUB
06/05/2024 u 19:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Jovan Radomir navija za Teja Doru i poručuje: Evrovizija je misija mira

Prvo polufinale Pjesme Evrovizije održaće se sjutra, 7. maja. Posle generalne probe, u toku su poslednje pripreme. Za konferencije za novinare u Malmeu, zadužen je Jovan Radomir, koji ove godine za favorita ima – predstavnicu Srbije Teja Doru.

Svečano otvaranje Evrovizije održano je petog maja, a danas su u Malme areni okupili se izvođači i članovi delegacija 15 zemalja, takmičara iz drugog polufinala, kao i direktni finalisti, koje ćemo gledati i slušati u okviru sutrašnjeg programa.

Duška Vučinić, šefica Službe za korporativni imidž i odnose sa javnošću RTS-a, rekla je da je večeras još jedna, važnija generalna proba.

Jovan Radomir, koji ove godine vodi konferencije za medije sa takmičenja za najbolju pjesmu Evrope, podijelio je utiske sa održane generalne probe.

- Ovo što je bilo danas popodne je bilo fantastično, izgledalo je jako dobro. Imamo jako zanimljivih nastupa, tako da će ovo večeras biti još jače - kazao je Radomir za RTS.

Duška Vučinić je dodala da će žiri večeras gledati nastupe, za slučaj da sjutra ne bude nešto u redu sa glasovima, ali da – ne ocjenjuje. Glasa publika.

- Stiče se utisak da je dosta pažnje posvećeno bezbjednosti samih učesnika i fanova, kojih nema ove godine u onom broju na koji smo navikli, kao ni novinara - rekla je Vučinićeva.

 Radomir se složio. da se osećaju dešavanja u svijetu.

- To je normalno, došlo i do nas, tako da bezbjednost ove godine mora biti na nivou u svakom smislu. Bilo gdje da je takmičenje, mora biti kako jeste. To se osjeti i u gradu, kad se ljudi kreću da je policija na svakom koraku, da se svi moramo osjećati sigurnim. Ali ja mislim da ovo takmičenje mora da širi neku ljubav, i poštovanje jednih prema drugima, i zato je i počela Evrovizija, kao neka misija mira - objasnio je Radomir koji je iskreno rekao da mu je favorit predstavnica Srbije – Teja Dora.

Prvo polufinale Evrovizije sjutra uveče RTS prenosi od 21 sat.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 11:30