/ -JUTJUB
21/06/2024 u 20:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Londonski trio Goat Girl objavio singl „Words fell out"

Londonski trio Goat Girl objavio je "Words fell out", treći i poslednji singl sa svog novog albuma "Below The Waste" koji je objavljen 7. juna za Rough Trade Records.

Pjesmu prati intimni crno-bijeli video koji je režirala i snimila sestra pjevačice i gitaristkinje Loti Pendlberi – Moli En Pendlberi, dok je koreografiju radila njena majka Loren Poter.

Sex Pistols pojačani Frenkom Karterom sviraju kompletan "Nevermind the Bollocks" na koncertima za spas londonskog Bush Halla

"Words fell out" je duboko lična pjesma. Loti je napisala tekst dok je gledala kako se bubnjarka Rosi Džons bori sa zavisnošću.

– Pjesma govori o bespomoćnosti koju su osjećali naši prijatelji dok smo pokušavali da njegujemo Rosi, o vremenu za koje mi je bilo jako teško da pronađem riječi. Napisala sam to da razvrstam emocije koje su potisnute u stranu usred posla s krizom. Uvodna rečenica ‘Želim samo najbolje za tebe‘ glavna je tema, ne samo pjesme nego i našeg prijateljstva – objašnjava Loti.

Treći singl s ploče, "Words fall out" prati ranije pesme "Motorway" i "Ride Around". Kroz "Motorway" se bend udružio sa svjetski poznatom koreografkinjom Holi Blekej, poznatoj po radu s Florence and the Machine, Harijem Stajlsom i Rosaliom. Goat Girl će ove sedmice krenuti na UK Outstore turneju, nakon čega slijede novi nastupi u Evropi i Velikoj Britaniji ove jeseni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jun 2024 02:09