/ -JUTJUB
27/07/2024 u 09:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Marko Vanilla i Ivana Krunić objavili duet „Nema laži, nema prevare"

Marko Vanilla i Ivana Krunić nedavno su objavili svoj najnoviji hit "Nema laži, nema prevare", čiji je muzički spot snimljen u srcu Beograda.

Ova pjesma istražuje kompleksne teme ljubomore i nedostatka povjerenja u modernim ljubavnim vezama, prikazujući ih kroz prizmu sve češćih izazova i dilema u današnjem društvu. Tekst pjesme naglašava važnost povjerenja i stabilnosti u ljubavnim odnosima, dok spot, s druge strane, simbolično pokazuje situacije koje dovode do ljubomore i sumnje. Marko Vanilla, kao glavna muška uloga, suprotstavlja se negativnim emocijama i pokazuje kako pravi muškarac treba biti vjeran, lojalan i posvećen. Posebno je značajno da su Marko i Ivana potpisali predbračni ugovor u samom spotu, simbolizirajući svoju predanost i obećanje da će biti vjerni jedno drugome. To je snažna poruka o njihovom uvjerenju da je povjerenje temelj stabilnog i srećnog partnerstva.

Projekat je isplanirao Amel Halilović, izvršni producent i generalni menadžer Marka Vanille, koji je vjerovao u energiju i spoj ova dva izvođača. Projekat je uspješno realizovan uz podršku Ivaninog menadžera, Baneta Čolaka. Muziku je komponovao Senad Bislimi, koji je takođe radio na aranžmanu. Saša Dinić bio je zadužen za muzičku produkciju, mix i mastering, dok je tekst pjesme napisala Ana Dinić. Režiju spota potpisuje Jasmin Pivić, dok koordinaciju na setu vodi Ilijas Jahić iz Filmark produkcije. Već u kratkom vremenskom periodu, spot je privukao veliku pažnju publike i izazvao lavinu pozitivnih komentara. Ova zajednička izvedba obećava da će pjesma "Nema laži, nema prevare" osvojiti srca publike svojom emotivnom snagom i izvrsnom vizualnom izvedbom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. septembar 2024 08:40