Kilijan Marfi / -EPA
08/03/2024 u 14:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kilijan Marfi bi mogao da postane novi Džejms Bond

Uloga tajnog agenta 007 bi mu savršeno pristajala

Kilijan Marfi mogao bi da postane sljedeći favorit za ulogu tajnog agenta Džejmsa Bonda, a prema kladionicama koje predviđaju kome će pripasti ova prestižna uloga – nominacija i potencijalno osvajanje statue na dodjeli Oskara ovog vikenda će mu mnogo pomoći na putu do tog cilja.

Popularni glumac, koji ima 47 godina, osvojio je srca publike izvanrednom ulogom u hit filmu "Openhajmer", a spekulacije da će naslijediti Danijela Krejga traju već neko vrijeme.

Marfijeva harizma i talenat privukli su pažnju producenata Džejmsa Bonda koji traže novog glavnog protagonistu franšize.

- Kilijan je trenutno jedan od najomiljenijih glumaca u Holivudu, a uloga Džejmsa Bonda bila bi vrhunac njegove karijere - otkrio je izvor i istakao da je glumac poput njega neophodan da "ikoničnu filmsku franšizu podigne na nov nivo".

Takođe, vrijedi napomenuti da producentkinja filmova o Bondu Barbara Brokoli pomno prati Kilijana Marfija poslednjih godinu dana.

Međutim, očekuje se da će rad na 26. filmu o tajnom agentu 007 pisca Ijana Fleminga početi sljedeće godine. Klej Bunker, koji je glumio sa Kilijanom u "Openhajmeru", takođe ga podržava kao sljedećeg Bonda, čime bi nadmašio uloge gangstera Tomija Šelbija u seriji "Peaky Blinders" i Scarecrow u trilogiji "Viteza tame".

- Smješno je kako bi se Kilijan savršeno uklopio u ulogu Bonda. Iako je poznat po dobroti, on ima svoju mračniju stranu, koja bi savršeno pristajala liku Bonda - rekao je Klej Bunker i podsjetio da je "Bond kojeg je Fleming stvorio" prilično mračan lik.

Koleginica Kilijana Marfija iz filma "Openhajmer" Kristina Hog rekla je da je kraj filma o tajnom agentu idealna prilika da se predstavi drugačiji Bond.

- Film je ostavio prostor za nešto sasvim novo. Danijel Krejg je razbio kalup Bonda kakvog poznajemo, a prema liku Tomija Šelbija, uloga tajnog agenta 007 bi mu savršeno pristajala - rekla je Kristina Hog i dodala da "ne može da zamisli boljeg Bonda”, prenosi B92.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 18:21