/ -INSTAGRAM
28/12/2023 u 18:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Reditelj Tod Filips podijelio nove fotke iz nastavka „Jokera"

Nastavak pod nazivom „Folie à Deux" biće objavljen 4. oktobra 2024.

Tod Flips podijelio je nove fotke iz predstojećeg nastavka svog filma iz 2019. "Joker". Nastavak pod nazivom "Folie à Deux" biće objavljen 4. oktobra 2024., na isti datum kada je i peta godišnjica premijere "Jokera".

Filips je na Božić po gregorijanskom kalendaru podijelio dvije nove fotografije na svom Instagram nalogu. "Želim svima srećne praznike i lepu novu godinu", napisao je uz objavu. "Oktobar 2024. #Joker2."

Prva fotografija prikazuje Hoakina Finiksa kao Džokera, vidljivog kroz mali prozor na vratima zatvora. Druga fotka prikazuje Lejdi Gagu u ulozi Harli Kvin kako gleda u Džokera koji nosi svoju zloglasnu šminku. Lejdi Gaga je prethodno objavila fotografiju sebe u ulozi Harli Kvin kad je dovršeno snimanje filma, a Zazi Becz koja će u nastavku ponoviti svoju ulogu Sofu Dumond, govorila je o "muzičkim elementima" nastavka, sugerišući da će gledaoci biti "iznenađeni" njima.

– Mislim da će ljudi biti iznenađeni – rekla je za Variety. – Mislim da neće biti ono što očekuju, po pitanju muzilke strane. Svi se mi svakodnevno izražavamo muzički i plešući u našim životima. Mislim da će to jako dobro funkcionisati.

U septembru je Hildur Gudnotir, kompozitorka muzike za film, takođe najavila da će nastavak sadržati "mnogo muzike.

– To je sve što mogu da odam – dodala je.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 09:34