/ -JUTJUB
02/05/2024 u 12:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rialda objavila pjesmu „Hiljadu zveri"

Pjevačica Rialda svoje fanove iznenadila je novom pjesmom pod nazivom "Hiljadu zveri", a producentski tim na ovoj numeri bio je tim iz Austrije koji su sarađivali sa svjetski poznatim zvijezdama poput Kajli Minog i grupe Maroon 5.

Rialda je numeru "Hiljadu zveri" dobila u trenutku kada je sa svojim sadašnjim vjerenikom otputovala na Maldive i tada je shvatila da su poslednje dvije godine njenog života stale u ovu pjesmu.

-Krajem prošle godine sam riješila da presječem neke stvari u karijeri, shvatila sam da mi treba novi početak. Eto, prvo se desila ljubav i to je nešto što je, čini mi se bio pokretač svega u mom životu. U januaru sam dobila pjesmu "Hiljadu zveri" i sve vrijeme sam je slušala dok sam bila na odmoru. Plakala sam iznova i iznova…nisam mogla da vjerujem da je neko tako dobro opisao poslednje dvije godine mog života. U pitanju je neka unutrašnja borba koju sam vodila i zaista sam oduševljena tekstom numere – rekla nam je Rialda.

Na pitanje da li je tačna informacija da su svetski producenti radili na ovoj numeri, Rialda je rekla:

-Tačna je informacija koju imate i zaista sam ponosna na ovu saradnju sa njima –rekla  je pjevačica koja će sve fanove uskoro obradovati sa još nekoliko novih pjesama.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 16:16