Boban Rajović / -SKRINšOT/INSTAGRAM
15/02/2024 u 01:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Boban Rajović novim singlom najavljuje osmi studijski album: Avion polijeće

"Po staroj cijeni" najavna numera prvog dijela albuma

Povodom 25 godina bavljenja muzikom Bojan Rajović je spremio 8. studijski album, koji je odlučio da predstavi publici u dva dijela. Za prve četiri nove pjesme led je probila numera "Po staroj cijeni" koja je objavljena na Dan zaljubljenih. Pjesmu je radio Miloš Roganović, a uz nju je Rajović poslao snažnu poruku pratiocima.

- Postoje zabranjene ljubavi, postoje jednosmjerne ljubavi, postoje i one pogrešne, a postoje i prave. Moja želja je da vam ova pjesma bude inspiracija svima i to baš na današnji dan. Da vam ovi stihovi i muzika donesu puno ljubavi bez obzira na sve. Ako vi u sebi posjedujete pravu ljubav i tu istu poklanjate onom koga vi stvarno volite, budite spokojni, na pravom ste putu. Ako ne znate kako pokazati ljubav, sada pošaljite ovu pjesmu onoj osobi koju volite i već ste uradili veliki korak - napisao je Rajović na Instagramu povodom premijere.

U post skriptumu je dodao:

- Uvijek znajte da je moja ljubav prema vama zaista iskrena i prava, uživajte, volim vas", završio je Rajović.

Kako je postovima na svom insta profilu nagovijestio, već za dva dana donosi još jedan dio svog avona, naslovnu numeru Avion, čiju je premijeru zakazao za 16. februar u 17 časova. "Gaduru" će pustiti u etar tri dana kasnije, tačnije 19. februara, dok će četvrti singl promovisati 26. 2. takođe u 17. časova. Po tizerima koje je objavio da se pretpostaviti da je Boban za sve pjesme snimio i spotove.

Najavljujući Avion Rajović je otkrio je da je za četvrt vijeka bilo mnogo letova i turbulencija, ali da je publika ta koja ga je održala tu gdje je.

- Zadovoljan sam i srećan, stvaram muziku i u svakoj pjesmi dajem sebe punim srcem. Nadam se da ćete to prepoznati i u ovom novom albumu, koji ću da predstavim u dva dijela - poručio je pjevač.

Promocija prvog dijela je počela na Dan zaljubljenih, a nastavak očekujte u sledećim objavama.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 00:18