Serija Toma / - FOTO: TV PRVA
25/12/2023 u 15:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Serija "Toma" večeras ima TV premijeru

Priča iz duše boema

​Serija "Toma" večeras od 21.00 čas počinje premijerno na Prvoj televiziji.

"Toma" je biografska serija o Tomi Zdravkoviću, čovjeku koga ne pamtimo samo po njegovim pjesmama i načinu na koji je pjevao, već i kao jednog velikog boema - po ponašanju i duši.

Pored Tome, kroz seriju ćemo pratiti i živote poznatih umjetnika tog vremena: Zorana Radmilovića, Mike Antića, Tozovca i drugih.

"Toma" je jedan impresionistički portret Tome Zdravkovića koji prikazuje njegove početke, baš kao i vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirisale prilikom komponovanja nekih od najvećih hitova, baš kao i odnos sa brojnim prijateljima koje je imao u umjetničkom miljeu tadašnje Jugoslavije.

Serija prati dvije linije radnje: 1991. pratimo odnos Tome i doktora koji započinje njegovo liječenje i kako se to poznanstvo pretvara u prijateljstvo.

Druga linija prati Tomin život: od djetinjstva u Pečenjevcima, preko poznanstva sa Silvanom Armenulić, koje će presudno uticati na njegovu karijeru ali i na privatni život, dostizanja neslućene visine popularnosti, ali i dna života. Ovo je priča o njegovoj duši, navodi "b92".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 10:37