/ -INSTAGRAM
03/10/2024 u 15:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Vojaž najavio povlačenje sa društvenih mreža

Mladi reper Vojaž nakon velikog uspjeha njegovog albuma prvjenca i uspješne ljetnje turneje, najavio je povlačenje što je šokiralo njegove fanove i pratioce.

Vojaž je u poslednjih par godina zabilježio veliki uspjeh kod publike i jedan je od predstavnika novog zvuka koji je napravio pravi "bum" na muzičkoj sceni.

Za njega je ova godina bila i više nego uspješna s obzirom na to da je izbacio svoj dugonajavljivani album prvjenac "Guns N Roses", sa kog je duet sa Cecom "Muškarčina" postao hit godine i učvrstio njegove ime na sceni. Međutim, on je sada jednim statusom iznenadio svoje vjerne fanove, ali izazvao i oduševljenje.

Naime, poput mnogih drugih zvijezda i Vojaž je započeo kanal na svom Instagram profilu u sklopu koga dijeli sve bitne informacije, ali i detalje iz svog privatnog života sa najvjernijim fanovima. S obzirom na to da pristup tom kanalu nema onaj ko nije prijavljen na njega, reper je sada odlučio da podijelio jedan od statusa koji je okačio.

"Nestajem sa interneta ponovo, a vi znate šta to znači", napisao je on.

Poznato je da se pred izlazak albuma Mihajlo povukao sa mreža i iz medija, te da je obrisao sav sadržaj koji je kačio do tada, pa se sada njegovi pratioci nadaju da ova objava znači da uskoro mogu da očekuju nove hitove od mladog repera.

Podsjetimo, Vojaž se nedavno osvrnuo na njegov status na muzičkoj sceni, a između ostalog prokomentarisao je i starije izvođače koje nerijetko negativno komentarišu mlađe kolege.

"Dosta starijih kolega zamijera tu našu mladost i te trendove koja naša mladost donosi. Nemam ja šta sa tim da se borim. U studiju sam, radim svoje pjesme, ne moram kao neki ljudi da molim nekoga za pjesmu", rekao je on između ostalog.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. oktobar 2024 15:41