Фото: Горан Срданов, Нова.рс / - Фото: Горан Срданов, Нова.рс
30/09/2022 u 02:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Okršaj Karleuše i Slobode Mićalović zbog kožne torbe: "Upravo sam htjela da je pojedem"

Glumica je u jednom od svojih izjava pričala o licemerju i istakla da skupa garderoba i novac ne mogu nikako da kupe iskren osmijeh, a onda se dotakla i vegana koji nose tašne od kože

Pjevačica Jelena Karleuša poznata je kao neko ko ima britak jezik i ne ustručava se da kaže ono što misli i da komentariše izjave drugih poznatih ličnosti. 

Često komentariše objave kolega muzičara, ili čak političara. Ovaj put na listi za komentara bila je glumica Sloboda Mićalović. 

Glumica je u jednom od svojih izjava pričala o licemerju i istakla da skupa garderoba i novac ne mogu nikako da kupe iskren osmijeh, a onda se dotakla i vegana koji nose tašne od kože.

image

foto: Skrinšot

- FOTO: SKRINšOT

- Volim dobar nakit, volim dobar sat, ali mogu da živim bez toga. Mislim da moj karakter i ta stabilnost dolazi iznutra, a ne iz toga šta smo spolja stavili na sebe. Ili neko komentariše "ne jedem meso, ja sam vegan", a onda nosi "Luj Viton" koja sigurno nije od kupusa. Ne razumijem - rekla je glumica.

Komentar se definitivno nije dopao Jeleni, pa je glumici odgovorila na svoj način. 

- Upravo sam htjela da pojedem jednu moju "Luj Viton" torbu, ali mi je ova prepametna žena objasnila da to nije kupus. A ja jedem samo kupus - napisala je pjevačica sarkastično.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 07:34