Генерациjа младих и свестраних људи / -SRDJAN BOLJEVIC
21/05/2022 u 13:00 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ОШ „Његош“ и ОШ „Милосав Кољеншић“ испратили успјешнe генерацијe полуматураната: Нек вас срећа прати на путу од гниjезда до звиjезда

Пред вама су неки нови изазови, нове прилике и могућности да остварите своjе жеље, казала је директорица ОШ „Његош“ из Спужа Татјана Јокић

Заједничко славље мале матуре ученика деветих разреда ОШ "Његош" из Спужа и ОШ "Милосав Кољеншић" са Слапа на Зети обогатиће ђачке успомене и остати вјечно у сјећању.

image

Нови изазови, нове жеље

-SRDJAN BOLJEVIC

Лијепим, младим људима, а већ одраслим, обратила се директорица ОШ "Његош" из Спужа Татјана Јокић.

image

ОШ "Милосав Кољеншић"

-SRDJAN BOLJEVIC

– Пред вама су неки нови изазови, нове прилике и могућности да остварите своjе жеље. Последње двије године нису биле лаке, али смо се сви потрудили да недостатке коjи су били присутни, ублажимо и некако надокнадимо. Драга дјецо, сви ћете ви остварити себе у неком професионалном смислу, а на том путу никако не смијете да заборавите, колико год животне околности биле озбиљне и тешке, да се радуjете свему.

image

Да средња буде као пјесма

-SRDJAN BOLJEVIC

Нађите задовољство у сваком новом дану, сунцу, киши, игри, пјесми, дружењу, успјеху… Увијек се само радуjте, jер све друго jе пролазно. Волите све што вас окружуjе и будите срећни. Са поносом кажите из коjе школе долазите, а ми ћемо бити поносни на вас. Били сте изузетна генерациjа коjа заслужуjе све похвале и коjу ћемо памтити не само по дивноj младости, већ и успјешним резултатима коjе сте постизали! Срећно у даљем школовању, животу и раду – поручила је Јокић.

image

Храброст нек прати срце

-SRDJAN BOLJEVIC

Директор школе "Милосав Кољеншић" са Слапа на Зети Александар Катнић пожелио је својим ђацима и њиховим вршњацима да сада када окрећу нову страницу у животима, остану оно што jесу и да постану све оно што желе.

image

Одједном одрасли

-SRDJAN BOLJEVIC

– Како срећу чине људи, а не ствари, на вашем путу од гниjезда до звиjезда, увиjек останите добри људи, jер живот jе попут приче, попут филма, ниjе важно колико дуго траjе, већ колико jе добар. Немоjте допустити да вас зароби догма, стеге, да живите живот како други мисле. Немоjте дозволити да бука туђих мишљења уништи ваш унутрашњи глас и оно што jе наjважниjе, имаjте храбрости да пратите своjе срце, jер ће вас оно увиjек одвести на праву страну и некако оно увиjек зна шта заиста желите. Ми у школи ћемо бити срећни, само ако ви порастете до ваших снова, до ваших жеља, до ваше велике будућности. Поносни смо на све вас, на ваше вриjедности, на ваше успjехе, на то што смо изњедрили генерациjу младих и свестраних људи, људи коjи ће, увjерен сам у то, постати будућност наше лиjепе земље. Нека вас срећа прати на сваком вашем несигурном кораку и останите увиjек тако срећни и лиjепи као вечерас – казао је Катнић.

image

Нема несигурних корака, знају свој циљ

-SRDJAN BOLJEVIC

Полуматуранти ОШ "Милосав Кољеншић" су Никола Ђуровић, Jелена Jакић, Иван Jовановић,Ђорђе Катанић, Дариjа Радоњић, Анђела Раичевић,Ђорђиjе Станишић, Марко Вуjачић. Разредни старjешина је Мариjа Абрамовић, а учитељице Снежана Jурковић и Раjка Драгнић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 06:06