Ивана Банфић / - Инстаграм
23/01/2022 u 09:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пјевачица Ивана Банфић ужива у животу на селу

Подсјетимо, регион Ивану Банфић највише памти по дуету са Дином Мерлином "Годинама"

Ивана Банфић, пјевачица која је обиљежила регионалну музичку сцену `90-их, одушевила је своје пратиоце на Инстаграму новом објавом.

"Само природно", написала је Ивана Банфић уз фотографију на којој чисти шталу. Ивана се с породицом прије неколико година преселила у Стару Дренчину, мјесто удаљено 11 километара од Петриње. Тамо са супругом Круном и сином Јаном живи у старој кући коју је наслиједио њен супруг.

"Жељели смо као породица неку промјену и да испробамо другачији начин живота од урбаног стила живота. Супруг и ја волимо природу и некако нам је то спонтано дошло. Кренули смо у нову авантуру, живот на селу. Преуређујемо старо сеоско имање и тамо живимо. Није можда тако једноставно и бајковито како се чинило", рекла је прије неколико година за Индеx.хр.

"Гријање на дрва, смрзавање воде из бунара и још доста нових искустава с којима се до сада нисмо сусретали. Лијепо је и мирно. Нова средина, нови људи, нова пријатељства... Све је то забавно и ново", додала је.

Банфићева је била у браку са менаџером Робетом Магићем, који је трајао дванаест година, а пјевачица се затим развела и одала алкохолу.

Пријавила се на клинику за одвикавање 2005. године и успјела да преброди тежак период.

Како је храбро наставила живот даље, Ивана Банфић је пронашла љубав свог живота, Круну Ладишића.

Тајно су се вјенчали и жељели да постану родитељи, међутим услиједио је тежак период. Прва трудноћа Иване, која је тада већ годинама жудјела за дјететом, није прошла добро. Имала је спонтани побачај, а убрзо је стигла срећа у виду сина Јана.

Подсјетимо, регион Ивану Банфић највише памти по дуету са Дином Мерлином "Годинама".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 22:14