Носе у живот знање и прегршт лијепих успомена / - SRDJAN BOLJEVIC
08/05/2022 u 11:00 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Полуматуранти ОШ „Милорад Муса Бурзан“ прославили крај деветогодишњег дружења: Порастите до ваших снова

Ова генерација из школе носи у живот прегршт лијепих успомена, али и знање којим ће даље крчити животне путеве, освајати свијет, градити бољу будућност, своју, као и будућност ове земље, казала је директорица школе

Полуматурнти Основне школе „Милорад Муса Бурзан“ отворили су сезону полуматурских прослава у Подгорици. Ова генерација из школе носи у живот прегршт лијепих успомена, али и знање којим ће даље крчити животне путеве, освајати свијет, градити бољу будућност, своју, као и будућност ове земље, казала је директорица школе Милица Вуковић.

image

Весело закорачили у ново животно поглавље

-SRDJAN BOLJEVIC
image

Пјесмом отјерали сузе растанка

-Срђан Бољевић
image

Селфи за успомену

-SRDJAN BOLJEVIC
image

Још једна заједничка успомена

-SRDJAN BOLJEVIC

- Поносни смо на своју визију, своје вриједности и своју мисију у дугој историји наше школе. Сада сте свјесни колико је образовање важно. Колико образовање, важна су пријатељства која сте стекли током деветогодишњег школовања, јер сте са својим другарима подијелили много заједничких тренутака, тајни и искустава. Ваши учитељи и васпитачи су вас топло пригрлили и поставили добар темељ вашег сазријевања. Након њих у ваше животе су ушли наставници и они су наставили да вас подржавају, образују и васпитавају. Ваши наставници и ваша школа наставиће да расту, само ако ви порастете до ваших снова, ваших жеља, до ваше велике будућности. Драга дјецо, пуна су нам срца док вас гледамо вечерас, тако лијепе и веселе. Френсис Бејкон је рекао „Знање је моћ. Будите увијек моћни и полетни“ – поручила је Вуковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:42