Ceca otpjevala Za kraj / -INSTAGRAM
11/01/2024 u 20:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ceca objavila djelić pjesme koju je snimila za film o Džeju

Simbolično "Za kraj" za našeg Džeja i našu Marinu. Futa i ja - napisala je Ceca

Dugo najavljivani film Nedelja o poznatom pjevaču Džeju Ramadanovskom, koji je preminuo 2020. godine, u bioskopima će moći da se pogleda od 18. januara.

Glumci koji su učestvovali u ovom filmu, kao i Džejevi prijatelji, nedavno su gostovali u emisiji AmiG Show gdje su govorili detaljnije o samom filmu i anegdotama sa snimanja

Glavnu numeru za film Nedelja otpevala je Džejeva prijateljica i popularna pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović. Interesovanje za ovu pjesmu je veliko od same njene najave, a čekanju je sada došao kraj.

- Snimljena pjesma za film o Džeju! Futa, Marina i ja u jednoj novoj pjesmi. Pjesma nova, osjećanja stara! Jedva čekam da čujete Za kraj - napisala je prije nekoliko mjeseci Ceca na društvenoj mreži X.

Ceca je danas na svom Instagramu objavila djelić numere Za kraj, koja prati film, a ranije je za medije naznačila da nije riječ o njenoj novoj pjesmi, kako su neki shvatili, već samo Džejevoj pjesmi koju je ona za potrebe filma otpjevala.

- Sad da ti pokažem ljubav… Znam da ste nestrpljivi i ne želim da čekate dugo. Sitno odbrojavamo… Simbolično Za kraj za našeg Džeja i našu Marinu. Futa i ja - napisala je Ceca uz isječak iz filma kroz koji se može čuti djelić pjesme koju je otpjevala.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. septembar 2024 10:57