dzastin biber / instagram
06/07/2024 u 20:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Džastin Biber nastupio u Mumbaju: Grandiozna proslava vjenčanja sina indijskog biznismena

Pop pjevač Džastin Biber nastupio je u Mumbaju pred indijskim slavnim osobama tokom raskošne svečanosti povodom vjenčanja sina najbogatijeg čovjeka Azije.

Već nekoliko mjeseci organizuju se grandiozne proslave uoči vjenčanja Ananta Ambanija, najmlađeg sina Mukeša Ambanija, šefa konglomerata „Reliance Industries“ i njegove vjerenice Radike Merčant koji će se sredinom jula vjenčati tokom trodnevne hinduističke ceremonije u Mumbaju.

Prema snimcima s njegovog koncerta u petak uveče koji su podijeljeni na društvenim mrežama, Biber je izveo svoj hit iz 2015. „Sorry“ pred stotinama VIP osoba.

Od indijskih slavnih osoba bili su prisutni bolivudski glumac Salman Kan i bivši kapetan indijskog kriket tima MS Dhoni.

Vjenčanju su već prethodila dva velika događaja.

Na zabavi u februaru Rijana je održala svoj prvi koncert nakon prošlogodišnjeg Superboula, a prisustvovali su i osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg, kao i kćerka bivšeg američkog predsjednika Donalda Trampa, Ivanka.

U junu su na balu pod maskama u dvorcu u Kanu nastupili Kejti Peri, Bekstrit Bojs, američki reper Pitbul i italijanski tenor Andrea Bočeli.

Mukeš Ambani (67) je 11. najbogatija osoba na svijetu prema Forbesovoj listi milijardera s bogatstvom većim od 113 milijardi dolara.

Hejli i Džastin Biber čekaju bebu: Par objavio srećne vijesti na Instagramu

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. oktobar 2024 01:01