/ -INSTAGRAM
25/06/2024 u 11:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Emina Jahović otkrila zašto se povukla: Imala sam dosta problema u poslednje vrijeme

Poznata pjevačica Emina Jahović je nedavno imala nezgodu prilikom koje je povrijedila tetivu, a sada je otkrila kako se osjeća nakon nekoliko mjeseci mirovanja.

Emina Jahović važi za jednu od najatraktivnijih pjevačica na našoj javnoj sceni, a svoju atraktivnu figuru pjevačica održava zdravom ishranom i redovnim treninzima. Ipak, ona je nedavno zabrinula svoje fanove fotografijama na Instagramu na kojima se moglo vidjeti da joj je lijeva noga povrijeđena, te da se kreće uz pomoć štaka.

"Život mi je rekao da moram da usporim", napisala je Emina tom prilikom, a kako je ta objava izazvala veliku zabrinutost fanova, ona se oglasila malo nakon toga i objasnila o čemu se radi.

"Danas je ovaj, prilično naivan story, izazvao dosta interesovanja, a nisam se baš nadala da ćete se toliko zainteresovati. Povrijedila sam ligament na levom skočnom zglobu. Povreda nije mnogo ozbiljna, ali zahtijeva mirovanje i njegu neke 3 nedjelje. Hvala vam na brizi i ljubaznosti. Volim vas", napisala je Emina i iskoristila priliku da se zahvali svima koje je njeno stanje zabrinulo, a sada je pjevačica otkrila kako se osjeća nakon nekoliko mjeseci mirovanja. "Pa dobro sam, dobro sam, hvala Bogu. Imala sam dosta problema u poslednje vrijeme sa povredama. I već 4-5 mjeseci nisam mogla ni da treniram, nisam bila aktivna. Tetivu sam bila povrijedila, ali srećom izbjegla sam operaciju. Sada sam došla i malo zbog posla, zbog albuma koji treba da izađe tamo negdje u oktobru mjesecu i takođe, iz medicinskih razloga. Inače, dobro se osjećam, puno radim. U Turskoj sam, djeca su se raspustila, otišli su na more, ja sam došla u Beograd", objasnila je ona za "Blic".

Inače, niko ne sumnja da je ova povreda teško pala pjevačici, naročito zbog činjenice da je ona redovna kada je vježbanje u pitanju, što joj pomaže da zadrži mladalački izgled, a nedavno je pjevačica putem svog Instagram profila otkrila kojim još trikovima se koristi kako bi sačuvala izgled koji očarava.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. oktobar 2024 20:19