/ -INSTAGRAM
28/08/2024 u 13:05 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Jovana Pajić o lošim komentarima: Srećna sam i ne možete mi ništa

Pjevačica Jovana Pajić nedavno se poslije višegodišnje pauze vratila na scenu, a ne krije sreću zbog načina na koji je prihvatila publika.

Podsjetimo, ona je nedavno izdala povratnički singl "Ludilo moje", koji je već proglašen najvećim hitom ove godine. - Kada bi znali koja će pjesma biti hit, svako bi izbacivao hitove. To je Božija volja, a na nama je da smo vrijedni, radni i da čekamo svojih pet minuta. Ako postoji neka tombola, loptica se u ovom krugu zaustavila na meni. Biće mi ozbiljan zadatak da to prevaziđem i nadmašim samu sebe. Mogu da budem srećna što sam dobrodošla nazad - kaže pjevačica i dodaje:

- Blagoslovljena sam jer se to ne dešava često. Bila sam u strahu kako će se pjesma dočekati. Na kraju je sve prevazišlo moja očekivanja i ja sam stvarno srećna - objasnila je Pajić.

Tako je otkrila kako je ne dotiču loši komentari te da je konačno srećna.

- Živim život onako kako ja želim. Provodim vrijeme sa ljudima koji su dobri, pozitivni od kojih mogu nešto da naučim, koji mogu da mi budu vjetar u leđa i podrška, koji me neće sputavati. Takve ljude čuvam kao najveće i najdraže blago. Stvarno sam srećna i ne možete mi ništa - zaključila je Jovana Pajić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 14:14