Bred Pit / -SKRINšOT/TVITER
07/02/2024 u 13:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pale teške optužbe na račun Breda Pita

Reditelj Ed Cvik u svojim memoarima otkrio kakav je holivudski zavodnik

Prošlo je 30 godina otkako je Bred Pit snimio hit film "Legenda o jeseni", a reditelj Ed Cvik tek je sada odlučio da otkrije detalje sa snimanja, pritom ne štedeći holivudskog zavodnika niti najmanje.

Redatelj Ed Cvik odlučio je pod stare dane, u svojoj 72. godini života, izda memoare "Hits, Flops, and Other Illusions: My Fortysomething Years in Hollywood", odlučivši da dodatnih pet minuta slave dobije na račun Breda Pita. Njih dvojica zajedno su 1994. snimali film "Legenda o jeseni", a Cvik je sada otkrio i da na setu nije izgledalo sve bajno.

Reditelj u memoarima je optužio Pita za njegovo ponašanje, rekavši kako je "u trenucima razdraganosti bio nestalan", kao i da je "postajao nervozan kad god bi trebalo da snima scenu koja zahtjeva od njega da pokaže duboke emocije".

- Ne sjećam se ko je prvi počeo da viče, ko je psovao ili ko je prvi bacio stolicu. Možda sam to bio ja? Ali kada smo podigli pogled, ekipe nije bilo i to nije bio posljednji put da se takvo što dogodilo - napisao je Cvik.

Podsjetimo, nakon što je Tom Kruz odbio ulogu, Pit je dobio ulogu Tristana Ludlova. Navodno je i Pit namjeravao da odustane od svega, ali producent Maršal Herskovic ga je ubijedio da treba da ostane.

- Ponekad, bez obzira koliko si iskusan ili osjetljiv kao reditelj, stvari jednostavno ne funkcionišu. Njegova ideja kako bi Tristan trebalo da izgleda i da se ponaša razlikovala od moje. Bred je odrastao s muškarcima koji su držali svoje emocije pod kontrolom. Što sam više tjerao Breda da se otkrije, on se više opirao. Pa sam nastavio gurati, a Bred je uzvraćao - otkrio je u memoarima Cvik, prenosi "Tportal".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 10:13