Reper Dr Dre / Shutterstock
14/08/2024 u 22:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Reper Dr Dre želi da se takmiči u streličarstvu na OI u Los Anđelesu 2028

Američki reper Dr Dre rekao je da želi da nastupa za reprezentaciju SAD u streličarstvu na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 2028. godine.

Dr Dre je tokom intervjua za Entertejment Tunajt (Entertainment Tonight) rekao da u svom dvorištu vježba sa veće udaljenosti nego što je potrebno za takmičenje na Olimpijskim igrama.

Dr Dre, čije pravo ime je Andre Romel Jang, je čuveni hip-hop reper i producent, koji je postao izuzetno uspješan biznismen.

- Pokušavam da se okušam na Olimpijskim igrama 2028. godine. Smrtno sam ozbljan - rekao je Dr Dre, prenio je Skaj.

On je dodao da je streličarstvom počeo da se bavi u srednjoj školi.

- Prestao sam na neko vrijeme, a onda mi je sin donio sve rekvizite, ne sjećam se da li je to bilo za rođendan ili za Dn očeva, pa imam sve u dvorištu. Postavio sam opremu u dvorište, čuo sam da su kvalifikacije za Igre na 77 stopa (23,4 metra), a ja treniram na 90 (27,4 metra) - rekao je 59-godišnji reper.

Dr Dre dobio zvijezdu na Bulevaru slavnih

Streličarstvo se vratilo u olimpijski program 1972. godine, a sada se po 64 sportista u muškoj i ženskoj konkurenciji takmiči u individualnoj, ekipnoj i mješovitoj konkurenciji.

Dr Dre je zajedno sa Snup Dogom nastupio tokom ceremonije zatvaranja Olimpijskih igara u Parizu, na plaži u Kaliforniji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 22:08