Tose Proeski / -HIT REKORDS PROMO
25/01/2024 u 14:54 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Toše Proeski bi danas proslavio 43. rođendan: Fanovi ne zaboravljaju

Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome

Svojeg omiljenog muzičara, makedonskog slavuja Toše Proeskog, na današnji dan 25.01. prisjećaju se mnogi prijatelji, ali i obožavaoci širom regiona.

Da sudbina nije zapisala drugačije, Toše bi danas slavio 43. rođendan. Iako više nije ovdje jer je nažalost prerano napustio ovaj život, sa svega 26. godina, njegova skromnost, humanost i veličina srca zauvijek će ostati urezana u pamćenje svakog od nas - saopštili su iz izdavačke kuće Hit rekords.

Kako naglašavaju, Toše je uvijek isticao kako je ljubav ono što treba da pokreće ljude, a njegove riječi ˝Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome˝ i danas žive u svima onima koji su poznavali ovog velikog umjetnika, ali i onima koji nisu imali tu priliku.

- Premda je za brojne obožavaoce Toše Proeskog vrijeme stalo 2007. godine, balkanski princ i dalje živi kroz svoje pjesme i djela, a jedna od njih je zasigurno i ‘Igra bez granica‘. Tako je i danas. Sedamnaest godina kasnije, na njegov rođendan, fanovi se prisjećaju makedonskog slavuja. Srećan rođendan, anđele, zauvijek tvoji potpisujemo! - stoji u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 03:33