/ - FOTO: PRINTSCREEN
29/10/2022 u 17:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Slavna pjevačica objavila da ima kancer

Ona je podijelila svoju crno-bijelu fotografiju na kojoj se nalazi ružičasta traka, a uz nju je napisala i obiman tekst

Pjevačica grupe „Nightwish“ Flor Jansen objavila je tužnu vijest na svom profilu na Instagramu.

Ona je podijelila svoju crno-bijelu fotografiju na kojoj se nalazi ružičasta traka, a uz nju je napisala i obiman tekst.

-Pismo tebi, život dolazi u talasima, s usponima i padovima- započela je Flor.

-Imala sam zadovoljstvo da proživim mnogo uspona, a podijelila sam ih sa vama putem društvenih medija i brojnih nastupa širom svijeta tokom mnogo godina karijere. Ali sada me zahvatio novi talas. Nije dobar. Imam rak dojke. Dijagnostikovan mi je prije nešto više od dvije nedelje i sutra ću ići na operaciju uklanjanja tumora. Moja dijagnoza je veoma dobra. Čini se da je to neagresivni rak koji se nije proširio. Neću morati da odstranim dojku. I biću bez raka nakon ove operacije, plus lokalno zračenje koje će se početi tri mjeseca nakon ove operacije, nadam se. Znaćemo više nakon operacije kako bismo vidjeli da li će ova pozitivna prognoza ostati- nastavila je pjevačica.

-Riječ rak je šokantna. Sve ono što ste smatrali važnim u životu prije ove dijagnoze radikalno se mijenja u roku od nekoliko minuta. Sada samo želim ponovo da budem zdrava. Želim da vidim svoju ćerku kako raste u ženu, želim da živim. A najstrašnije u ovoj dijagnozi je to što sam mislila da sam zdrava! Rak nisam osjetila, nisam znala da postoji dok nisam kao žena od 40+ otišla na standardni mamografski pregled. Nešto što mnoge zemlje nude, čak i besplatno za neke. Ako vas možda podstaknem da se brinete o sebi, onda će nešto dobro izaći iz ove dijagnoze raka- zaključila je Flor.

Podsjećamo, Flor je u jedan od najpopularnijih bendova na svetu „Nightwish“ došla nakon pjevačica Tarje Turunen i Anet Olson i zvanični je član ove finske grupe od 2013. godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 14:10