Žika Jakšić saopštava ime dobitnika stana / -DAN
10/04/2023 u 15:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Stanka Popović iz Tivta dobila stan od Dana

U finalnom izvlačenju naše velike nagradne igre „Dan ti poklanja stan i vaučere da ga opremiš sam” Žika Jakšić donio sreću Tivćanki

Tivćanka Stanka Popović srećna je dobitnica glavne nagrade, opremljenog stana u Podgorici, koji dodjeljuju Dnevne novine Dan, u nagradnoj igri „Dan ti poklanja stan i vaučere da ga opremiš sam”.

Njenu kovertu sa kuponima izvukao je dugogodišnji estradni poslenik, muzički producent i autor emisije „Nikad nije kasno” Žika Jakšić. Naš gost se prvi put u svojoj dugogodišnjoj karijeri našao u ulozi nekoga ko izvlačenjem koverte iz bubnja donosi ogromnu količinu sreće.

Stanka  Popović je poslala pet kupona u nizu, kako je i traženo pravilnikom igre, u dobitnoj koverti bili su kuponi od broja 42 do broja 46.

U finalnom izvlačenju naše nagradne igre „Dan ti poklanja stan i vaučere da ih opremiš sam” izvučeni su i dobitnici glavnih nagrada, pet bicikala i pet električnih trotineta. Njihova imena biće saopštena na televiziji Prva, u emisiji Exluziv, u 18 časova.

Pratite naš portal, očekuje vas prilog kako je naša srećna dobitnica reagovala na poziv Žike Jakšića odmah nakon izvlačenja koverte iz bubnja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. septembar 2024 09:00