Тамара Ристић Кезз / Промо
06/03/2022 u 16:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Тамара Ристић Кезз најавила трећи албум

Млада кантауторка Тамара Ристић – Кезз обjавила jе први сингл са предстоjећег трећег албума „Електроизворика", коjи ће у потпуности бити посвећен изворноj музици Балкана

Млада кантауторка Тамара Ристић – Кезз обjавила jе први сингл са предстоjећег трећег албума "Електроизворика", коjи ће у потпуности бити посвећен изворноj музици Балкана. Пјесму "Аjде Jано" Тамара jе испродуцирала за филм и видео инсталациjу берлинске умјетнице Jулие Новацек, под називом "Доста, доста (Генуг, генуг)". Сегмент видео инсталациjе, перформанс коjи изводи Љубица Дувњак Ђорђевски, можете да погледате на јутјубу и да учествуjете у експерименту.

– Ову пјесму сам последњу снимила, а не бих jе вјероватно никада ни обрадила, да нисам добила позив Љубице и Jулие, двије умјетнице коjе живе и ствараjу у Берлину. Жељела сам да jе обjавим у оригиналном облику и извођењем умјетничког дјела ван оквира галериjа и филмских фестивала, омогућим контакт са људима коjи му иначе не би били изложени. Касниjе се створила идеjа да оваj видео постане експеримент, коjим ћу испитати однос људи према наслеђу, традициjи, али и савременом стваралаштву – изjавила jе Кезз.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 07:22