Tamara Vučić / -FOTO: VIKIPEDIA
03/07/2022 u 13:07 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tamara Vučić: Popusti mi pažnja kad moj suprug priča o ekonomiji

Ja nisam ekonomista, moja percepcija je drugačija, kazala je ona

Supruga predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, Tamara Vućić rijetko se eksponira pa je to razlog zbog čega svaki njen intervju, poput ovog najnovijeg objavljenog u magazinu Hello, privlači veliku pažnju javnosti.

Razgovor nije mogao da protekne bez pominjanja Vučića.

Ono što je posebno privuklo pažnju u tekstu je odgovor Tamare Vučić na pitanje novinarke magazina Hello koliko se posljednjih godina poboljšala pozicija nekih od najosjetljivijih kategorija srpskog društva.

- Nisam neko ko voli cifre, čak i ne stojim sa njima najbolje. To zna i moj suprug jer mu uvijek kažem da, kada predstavlja ekonomske parametre uspjeha naše zemlje, moja pažnja u tom trenutku popušta. Ja nisam ekonomista, moja percepcija je drugačija- istakla je Vučić.

Postavljeno joj je i pitanje koliko se promijenio položaj žena u Srbiji.

- Recimo, za mene je sjajan podatak da žene u Srbiji studuraju tehniku deset puta češće nego na zapadu. Najvažnije je, čini mi se, da jedna drugu podržavamo. Ta vrsta ženske solidarnosti može planine da pomjera - ističe ona.

Nije moglo da izostane ni uobičajeno pitanje o najvećem uzoru.

- Moram da priznam da nemam uzor oličen u jednoj osobi. Volim da prepoznam pozitivne osobine u ljudima koje upoznajem, da ih sagledam i pokušsm da ih usvojim. Dakle, divim se osobinama, ne osobama- zaključila je Tamara. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. april 2024 11:13