Huricane 1 / Фото: ЕПА-ЕФЕ/САНДЕР КОНИНГ
19/10/2021 u 12:29 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ураганке спремају албум првијенац

Немамо тачно jош утврђено колико ће их бити, али што се тиче жанрова, биће свега, чак и jедна балада.

Атрактивне дjевоjке из групе "Hurricane" откако су се поjавиле на сцени, jеднако изазиваjу пажњу jавности. Ивана Николић, Ксениjа Кнежевић и Сања Вучић откриле су да већ увелико припремаjу нове пjесме и спотове за први албум коjим ће изненадити своjу публику.

– Ми тренутно радимо на новим пjесмама. Немамо тачно jош утврђено колико ће их бити, али што се тиче жанрова, биће свега. Чак и jедна балада. То jе потпуно нешто ново од нас, jер до сада нисмо снимале ту врсту пjесама, али сигурне смо да ће освоjити срца публике jер jе jако емотивна. Што се тиче композитора, и овог пута сарађуjемо са Немањом Антонићем, као и Канерасима. А наравно, оно од чега не одустаjемо, то су пjесме на енглеском, тако да очекуjте и то од нас. Укратко, биће за свакога по нешто. Максимално смо се посветиле томе, предане смо само музици и jедва чекамо да наша публика чуjе. Ових дана снимамо и спотове, тако да радимо пуном паром - откриле су.

Осим нових пjесама оне припремаjу jош неке нове проjекте.

– У припреми су jош неки проjекти о коjима тренутно не смемо ништа да откривамо, али као и увиjек, и овог пута можете од нас очекивати нешто другачиjе и ново - поручиле су Ураганке.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 09:57