Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
25/01/2023 u 04:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uticaj Merkura na znakove horoskopa do 11. februara

Bikovima će se sve razjasniti, Rakovi upućuju previše oštrih riječi, svaki znak osjetiće njegov uticaj

Kako će se direktan Merkurov hod odraziti na znakove horoskopa:

Ovan

Vama se kristalizovalo polje karijere. Više nema spletkarenja, ogovaranja, podmetanje nogu. Ako ih i ima, vi sada sve vidite unaprijed, tj. vidite njihove korake. Dakle, sada je fokus na poslu. Sigurnim koracima krenite napred!

Bik

Dok je bio u retro hodu zadavao vam je muku na svakom koraku, a najviše u suživotu sa nekim. Bilo da je porodica u pitanju ili partner. Sada je sve jasnije, ipak ste napravili male kompromise i više neće biti velikih svađa i grubih riječi. Iskoristite ovaj period za neka lijepa putovanja ili za opuštanje.

Blizanci

Vi krenite u nova poslovna osvajanja. Ako ste nezadovljni poslom ili želite nešto više, bolje, izazovnije, slobodno sada krenite napred!

Rak

Naglašeno vam je polje odnosa - poslovnih i privatnih. Dok je bio u retro hodu, imali ste jačinu i prodornost. Sada kao da su pale maske i vi ste se povukli u sebe. Imate oštre riječi prema emotivnom partneru, ali i na poslu. Iz te uplašenosti možete donijeti pogrešnu odluku da ih napustite. Razmislite dobro šta vam je najbolja opcija.

Lav

Direktan hod Merkura vam donosi veliku poslovnu priliku koja će vas malo iscrpjeti. Pokušajte sebi da priuštite nešto shodno vašoj finasijskoj situaciju što će vas opustiti i napuniti vam baterije!

Djevica

Budi vam želju za životom i kao da ponovo imate onu vašu lijepu radnu energiju. Zadovoljni ste svojim životom, a slododne Djevice ulaze u lijepu i stabilnu emotivnu vezu.

Vaga

Direktan hod vam donosi to da ćete vi biti glas razuma u svim odnosima kako porodičnim, emotivnim i prijateljskim. Vi ste sada jezičak na vagi koji donosi sud.

Škorpija

Dok je bio u retro hodu, donio vam je brzopletost riječi i bilo je nezgodnih situacija. Sada u direktnom hodu vam donosi gotovo identične situacije, ali vi sada tačno znate šta mislite i kako ćete kome nešto reći.

Strijelac

Vama diretan Mekur donosi poslasticu i to finansijsku. Vama je samo potrebna vjera da će novac i posao i opšte poboljšanje života doći. Dakle, zamislite želju imajte vjeru i sve zaista dolazi do vas.

Jarac

Sa direktnim hodom vraća vam se snaga i vaša sigurnost. Sada kada se nađete na raskrsnici novih životnih puteva tačno ćete znati kojim putem da krenete.

Vodolija

Vi krećete potpuno bistre glave i bistrih misli u jedan novi život. Sigurni ste u sebe i imate vjeru. Tako i treba jer je zaista tako!

Ribe

Vas pokreće među ljude. Energija, život i poteba za novim mjestima, novim ljudima. Sada ste puni lijepe pozitivne energije i ostanite takvi jer ćete vidjeti šta ćete sve lijepo, novo i zanimljivo privući u svoj život.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. februar 2024 18:13