Ana Stanić / Dario Janošević
04/12/2023 u 18:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Ana Stanić obradila "Milenu" Arsena Dedića

Magija studijskog trenutka sjedinjena sa vanvremenskom magijom autora pjesme

Još u oktobru Ana Stanić se pohvalila nevjerovatnom saradnjom sa Matijom Dedićem iz koje je nastala nova verzija velikog hita Arsena Dedića, ali rijetko pjevana i obrađivana dosad. Upravo je lansirala u etar novu pjesmu i novi spot za numeru Milena, snimljenu i ekranizovanu za jedan dan.

Od kada su Ana i pijanista Matija Dedić, sin Arsena Dedića i Gabi Novak, prije četiri godine izveli "Ne plači" u beogradskom Centru Sava na koncertu posvećenom velikom Arsenu, pjevačica je priželjkivala da snime nešto zajedno.

Usvojila je Matijin predlog da to bude "Milena", koju je Arsen davno posvetio Mileni Dravić, glumačkoj divi.

- Matija Dedić za klavirom, ja ispred mikrofona i magija studijskog trenutka sjedinjena sa vanvremenskom magijom Arsena Dedića, autora pjesme - poručila je Ana nakon premijere.

A obrada je realizovana za svega 24 sata.

- Čarobna oda njenoj neobičnoj prirodi, rijetko pjevana i obrađivana. Juče smo proveli pola dana snimajući je, pričajući, uživajuci u svakoj noti i emociji. Danas smo snimali spot. Sve smo uradili u 24 sata na bum, onako kako najviše volim. Hvala, dragi Matija, na ovoj poslastici za dušu. Jedva čekam da čujete", poručila je Ana publici putem Instagrama.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 22:08