/ - Printscreen
07/04/2023 u 12:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Ben Aflek govorio na španskom, oduševio fanove

Aflek je, gostujući u emisiji Keli Klarkson 2020. godine, izjavio da pasivno govori španski, rekavši da je naučio jezik kada je imao 13 godina nakon što je godinu dana proveo u Meksiku snimajući televizijsku seriju

Ben Aflek je postao hit na društvenim mrežama dok je promovisao svoj novi film zbog svog tečnog govora španskog.

Naime, na društvenim mrežama se pojavio snimak u kojem gostuje u jednoj emisiji, gdje govori o detaljima svog novog filma „AIR” i razlozima zbog kojih se lik Majkla Džordana ne pojavljuje u filmu, pošto Radnja govori o biografskom filmu o Džordanu i saradnji sa brendom Nike.

Slavni glumac je tečno govorio španski, a u jednom trenutku nije mogao da se sjeti španskog izraza za riječ karakter. Međutim, brzo je došao sebi i istovremeno kao osoba iz publike jasno rekao: „Personaje“.

Posle ovog intervjua izazvao je brojne pozitivne komentare. Mnogi su bili iznenađeni, a pojedini korisnici društvenih mreža su mu pisali da bolje govori španski od supruge Dženifer Lopez, čije je porijeklo iz Portorika, gdje je jedan od maternjih jezika upravo španski.

Aflek je, gostujući u emisiji Keli Klarkson 2020. godine, izjavio da pasivno govori španski, rekavši da je naučio jezik kada je imao 13 godina nakon što je godinu dana proveo u Meksiku snimajući televizijsku seriju.

Ovaj pedesetogodišnji glumac tada je istakao da je njegovu najstariju ćerku Vajolet, koju je dobio sa bivšom suprugom Dženifer Garner, uvijek zanimao španski jezik, pa joj je često pomagao u učenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 18:37