/ screenshot YouTube
29/03/2023 u 21:26 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Beogradski sindikat predstavio pjesmu „Sparta”: Nema povlačenja, nema predaje

Niko od nas nema pravo da se odrekne Kosova i Metohije. Kosovo i Metohija ne pripadaju samo jednoj generaciji srpskog naroda, već i svim našim precima koji su se za njih borili, kao i našim potomcima

Beogradski sindikat je na svom Jutjub kanalu objavio pjesmu "Sparta". Tim povodom, iz grupe su se oglasili i istakli da niko ne treba da se odrekne Kosova i Metohije, da ono pripada srpskom narodu i njegovim precima.

- Niko od nas nema pravo da se odrekne Kosova i Metohije. Kosovo i Metohija ne pripadaju samo jednoj generaciji srpskog naroda, već i svim našim precima koji su se za njih borili, kao i našim potomcima u čije ime nemamo pravo da ih se odreknemo bez pitanja. Ova sveta zemlja, prije svega, pripada Bogu jer je osveštana krvlju svetaca i mučenika, pa je niko ne može prodati, trampiti, podijeliti ili na bilo koji drugi način upodobiti bilo čemu materijalnom i finansijski korisnom. Ko to ne razumije - on ne razumije ni dušu ovog naroda. Nema života Srbije bez Kosova i Metohije! Nema povlačenja, nema predaje!- naveli su iz Beogradskog sindikata.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 07:35