Ceca sprema novi album / -SKRINšOT/INSTAGRAM
14/07/2023 u 15:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Ceca otkrila kad stiže novi album

Svetlana Ražnatović uveliko radi na novoj pjesmi

Od balkanske folk dive Svetlane Cece Ražantović publika uveliko očekuje nove hitove s obzirom na to da ih je "počastila" prije sedam godina poslednjim albumom.

Nedavno je nastupala u Vrnjačkoj Banji na koncertu na otvorenom, kada je u emisiji Premijera otkrila da nove pjesme i album možemo da očekujemo do sledećeg ljeta!

- I meni je uvijek drago kada izbacim nešto novo, pogodim ukus svoje publike, volim da ih stalno obradujem i da se nešto novo unese u repertoar, ali, i sami ste rekli, pored ovakvih pjesama koje sam snimila u karijeri, stvarno ne mogu da spuštam kriterijeme. Sve dok ne nađem pandan svemu ovome što sam do sada uradila, neću snimiti nove pjesme - rekla je Ceca.

U potrazi je za novim hitovima.

- Slušam pjesme, nisam neaktivna, trudim se, ali vidjećemo... Nadam se, ako Bog da, do sledećeg ljeta ću imati album - ističe Ceca.

Ona već uveliko radi na novoj pjesmi, koja joj se mnogo dopala još kada je čula prvi put.

- Jako sam motivisana da sklopim album i da konačno snimim jednu pjesmu koja mi se jako sviđa i koju već dugo imam kod sebe ali nisam stigla da je uradim od silnih obaveza - izjavila je u jednoj epizodi Ceca showa i otkrila dio teksta koji glasi "Da izgori kamen i vuk bude plen. E što volim te i dalje posle nje..."

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 17:30