Џенан Лончаревић / -Јутјуб
17/11/2021 u 12:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Џенан Лончаревић представио „Тишину"

Jедан од наjпознатиjих регионалних музичара, Џенан Лончаревић представио jе публици нову пjесму под именом „Тишина"

Jедан од наjпознатиjих регионалних музичара, Џенан Лончаревић представио jе публици нову пjесму под именом Тишина. Он jе без наjаве обjавио сингл чиjу музику и аранжман потписуjе Боjан Васић, док jе текст дjело Мирjане Девић.

- Драго ми jе што су људи на прву прихватили пjесму како треба и како сам желио, уствари како сама пjесма о себи каже "Мало нам тишине треба да би чули добру музику". Радуjе ме то што ми долазе добри коментари и што људи то диjеле на друшутвеним мрежама. Моj став jесте само да људима пружим пjесму. Надам се да нисам до сад разочарао никад и никога, трудићу се да тако и остане. Спот jе радио Ведад Jашаревић, музику и аранжман Боки Васић, текст Мирjана Девић коjа jе писала на моjим албумума. Срећан сам, пjесма jе давно направљена а мени се упали нека наранџаста лампица кад то нешто мени падне напамет па пустим - казао jе Џенан.

Овај скромни пјевач не да да га слава понесе, јер за њега је, како каже, популарност релативна ствар.

- Данас те има сjутра не. Има та добра изрека из наших краjева "У добру се не понеси, у злу не понизи", тако да водим се jедном логиком сви смо ми од крви и меса. Неко се бави jедним послом, неко jе полицаjац, неко рудар, jа ево музичар и свим оним људима коjи воле презентуjем само музику. Нема разлога да будем нити другачиjи нити да дајем икаквог повода за то jер сjутра jе нови дан, а иза себе не бих да затварам врата ничим другим сем руком - казао jе Џенан кроз смиjех.

Пjевач открива да има jош спремних пjесама коjе чекаjу да угледаjу свjетлост дана, а међу њима су и два дуета.

-Има доста спремних пjесама и биће jош до краjа године. Мислим да ће оваj пут Црна Гора бити jако срећна какав дует спремам тj. с ким спремам дует. Ја сам срећан jер нас обиjицу подjеднако волите. Опет то jе jедан од дуета и има други и опет ће бити везан за Црну Гору, али брзо ће све бити завршено и jедва чекам и радуjем се - казао jе музичар.

И наступ за Нову годину jе уговорио, па ће ако мjере дозволе пjевати на Копаонику.

-Jа сам вjечити оптимиста, волим да причам да ће се десито па ако се не деси, боже моj, наравно у складу са свим што надлежни предлажу. Али морамо се чувати и бринути о себи ниjе шала. За дочек сам на Копаонику, 1.jануара на Златибору а 2. сам код вас у Петровцу - закључио jе Џенан.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 16:45