Џенан Лончаревић / - СКРИНШОТ/ЈУТЈУБ
17/02/2022 u 12:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Џенан Лончаревић прича о љубави

Пjесма под називом "Да си моjа" jе у препознатљивом Џенановом стилу, који је публици поклонио прелиjепу, али овог пута, нешто динамичниjу мелодиjу

Познати поп пjевач Џенан Лончаревић обjавио jе спот за нову пjесму под називом "Да си моjа." Џенан jе у свом препознатљивом стилу, публици поклонио прелиjепу, али овог пута, нешто динамичниjу мелодиjу. За само дан од обjављивања, пjесма jе наишла на сjаjне реакциjе публике, а позитивни коментари само се нижу на рачун пjесме и исто тако доброг спота. Очигледно да jе бржи ритам инспирисао редитеља спота Хариса Дубицу да натjера пjевача да заигра и то уз специjално осмишљену кореографиjу. Иначе, нову Џенанову пjесму потписуjе сараjевски композитор Амил Лоjо, док jе текст написао Армин Шаковић.

- Харису кад падну напамет идеjе морали смо некако осмислити и осликати у овом споту, иако већином одбиjам да играм сад jе било овако да будем статичан и покушам да направим пар корака. Надам се да нисам много смиjешан, првенствено се надам да ће се публици пjесма свидjети. Нисам побjегао нити jедног тренутка од свог правца ни текстом ни музиком, то морам да нагласим. Увиjек мора бити лоших коментара, видим да су људи кренули да пишу чим снимим нешто брже одмах негодуjу, не сви, мало њих. То jе фина, поп врцава пjесма коjа опет прича о неким заљубљеним људима - казао jе Џенан.

Пjевач jе открио и колико се припремао за снимање овог спота.

-Требао сам да се спремам циjелу прошлу недjељу са њима, међутим нисам успио. То су професионалци коjи савршено раде своj посао, свели су те кораке на наjмање могуће и снимали смо jедан дан. Понављали смо више пута али сам запамтио. Оно што не умиjем стварно не волим да радим. Оваj пут сам покушао и нећу више - истакао jе пjевач.

Џенан истиче да пjесме снима по осjећаjу и када осjети да jе прави тренутак за то.

- Постоjи jедна реченица од стариjег колеге коjи ми jе рекао "не можеш сто књига прочитати одjедном" алудираjући на то да не могу избацивати доста пjесама да би људи то могли зумирати у jедном моменту. А jа сам ипак одлучио да послушам све у овом тренутку и да људима презентуjем музику па слушаће се ако не сад онда за десет година. Избацио сам сад ову пjесму у фебруару jер желим да моjа публика слуша, не мора бити љетњи, хит ево ово jе фебруарски хит ваљда - поручио jе Џенан.

Црногорска публика, ће како каже, ускоро имати прилике да га слуша.

-Заказали смо датуме па како год ви у Црноj Гори одлучивали, немоjте се више разболијевати (смиjех) хоћу да дођем да свирам и радим. Има прилично дана заказаних и jедва чекам jер задња свирка у Подгорици била jе jако лиjепо, скупина финих и нормалних људи што jе увиjек тако у Црноj Гори и jедва чекам. Имамо милион позива од људи коjе воле ово што радим - закључио jе Џенан.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 05:00