Martina Vrbos / -SKRINšOT/INSTAGRAM
16/11/2023 u 17:30 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO)GOŠĆA FM RIJALITIJA: Martina Vrbos najavila novu pjesmu "Da me voliš"

Našem Radiju D priznala da je zbog glasa svi smatraju "džezericom", a da je ona zadrti Rastin fan

Prije osam mjeseci objavila je pjesmu "Zašto mi ne daš da te volim" i s njom obilježila ljeto koje je za nama, uglavnom na Crnogorskom primorju. Već sada sprema novi singl iako ga ne najavljuje promjenom imidža.

Martina Vrbos bila je gošća FM rijalitija Radija D gdje je u razgovoru sa našom Sandom u veoma opuštenom i zanimljivom razgovoru otkrila zašto često posjećuje našu zemlju, kako je prihvaćena u Srbiji kao snajka, a kako na to reaguju njeni Hrvati.

Zbog otvorenog uma i britkog jezika kaže da je više kritikuju u njenoj državi nego bilo gdje drugo u regionu. Svoj život je kreirala u Srbiji, rodila djecu i nastavila da stvara i interpretira muziku, jer kako kaže, to zna najbolje da radi.

Muzički je zakleti fan Rastin i obožava njegove hitove, ali svoj muzički pravac prilagođava glasu, ali i pjesmama koje piše sama.

Nije od onih žena koje kroz život gaze neprimjetno. Promjene, kako je kazala, se dešavaju na dnevnom nivou. Trenutno je na pola puta da od plavuše posane crvenokosa Ariel jer je tako obećala svojoj kćerki, ali će se svakako lijepo uklopiti uz novu pjesmu koju sprema.

- Kad je u pitanju moja kosa ona ne najavljuje promjene. Žene mijenjaju kosu kada rade neke velike korake.  Znači da ja koračam krupnim koracima kroz život na dnevnoj bazi, jer toliko mjenjam kosu.  Meni je kosa čisti asesorajz - kaže Martina.

Sprema novu pjesmu "Da me voliš", koja je baš onako u speniš fazonu.

- Možda mi je  najdraža dosad koju sma napisala. Ja baš ne radim te "speniš songove", ali nju bi baš mogla da potpiše crvena kosa - objasnila je Vrbos.

Pjesma će biti potpuno drugačija od prethodne.

- Ova je nekao prava paćenička - otkrila je.

Iako je smatraju  dominantnom ženom ona je kao riba u horoskopu neko ko pati kako ustane, kaže.

- Kad stvaraš muziku, a ja je stvaram na klaviru, uvijek ima neku notu koja nije vesela, što ne znači da nije dobro - objašnjava Vrbos.

S pjesmom "Ako te pitaju" budi djecu, njena lična karta je Libar, ali svaka nova koju izbaci joj je najdraža.

- Sve moje pjesme su vrlo slične, sve su RNB i liče jedna na drugu, ali svaka koju izbacim u tom trenutku mi bude najbolja - objašnjava Martina.

Cijeli intervju pogledajte na Jutjub kanalu Radija D u emisiji FM radio.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 11:22