Hasbula i mačka / - HASBULA I MAčKA
31/03/2023 u 13:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Hasbula na udaru kritika: Optužili ga za zlostavljanje životinja

Navodno je riječ o njegovom kućnom ljubimcu, mačku Barsiku, a na snimku se čini i da udara mačku u glavu

Internet senzacija Hasbula Magomedov našao se na udaru kritike zbog videa na kojem se vidi kako vuče mačku za uvo odnosno, kako su gotovo svi protumačili, zlostavlja životinju.

Hasbula je milionsku vojsku svojih fanova šokirao snimkom na kojem se vidi samo njegova ruka koja vuče mačku za uvo. Navodno je riječ o njegovom kućnom ljubimcu, mačku Barsiku, a na snimku se čini i da udara mačku u glavu.

Video je inicijalno objavljen, kako se može vidjeti po profilnoj slici, na Jutjubu, ali je uklonjen. Ali, na Tviteru je objavljen sporni isječak videa i do sada je skupio više od 3,8 miliona pregleda.

U komentarima su ljudi osudili Hasbulino ponašanje i tražili su da se kazni, prenosi Indeks.

- Nekada mi je Hasbula bio drag, ali ovo je odvratno, pogledajte šta radi mački. Moraju mu oduzeti mačku. Jadna životinja - piše jedan korisnik Twittera.

“Ako ovo radi na videu, zamislite onda šta radi kada se kamera ugasi. I toj mački i svima onima koje može iskorišćavati. Ovo je navodno njegov kućni ljubimac, a ako njemu to radi, onda možete zamisliti kakav je”, navodi drugi tviteraš.

“Ionako mi je oduvijek bio iritantan, a ovakvo ponašanje samo dodaje ulje na vatru”, piše treća osoba na Tviteru.

“Sjetite se šta su napravili Kurtu Zoumi kad je udario mačku. Isto treba napraviti i njemu sada”, nadovezao se četvrti korisnik.

“Šta mu je ta mačka napravila?” zapitao se peti, a šesti pak kaže: “Nadam se da će ga mačka dobro izgrepsti nakon ovog”. “Izgleda da Hasbula ipak nije tako drag, smiješan i simpatičan”, zaključuje još jedan tviteraš.

Negativnih komentara na račun Hasbule još ima mnogo, a on se za sada nije oglasio oko ovog incidenta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 13:01