фото: Скриншот / - фото: Скриншот
08/05/2022 u 21:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Инцидент на Евровизији: Нападнути представници Италије

Водитељка Каролина Би Доменико је објаснила публици да је нападач имао поруку за представнике Евровизије, а то је да више причају о климатским промјенама

Током церемоније отварања овогодишњег издања Евровизије у Торину забиљежен је инцидент током интервјуисања Махмуда и Бланка, представника Италије.

Интервју у програму уживо прекинут је када је из правца публике неидентификовани мушкарац почео да виче на представника земље домаћина.

Један од водитеља "тиркизног догађаја", Габријел Корси, склонио се у страну хитрим покретом и рекао је Махмуду и Блакну да "не морају да одговоре" на непријатности које је мушкарац викао.

- Само одговорите на питања водитељке, покушао је да смири ситуацију водитељ.

Нападач је врло брзо уклоњен са мјеста догађаја, али не мирно, јер се копрцао у рукама обезбјеђења док су га склањали са тиркизног тепиха.

Водитељка Каролина Би Доменико је објаснила публици да је нападач имао поруку за представнике Евровизије, а то је да више причају о климатским промјенама.

- Ово није баш најбољи начин да пренесете своју поруку, прокоментарисао је кратко Габријел, прије него што се интервју мирно наставио.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 05:33