Majli Sajrus / -JUTJUB/SKRINŠOT
26/08/2023 u 12:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Majli Sajrus objavila singl „Used To Be Young"

Majli je tekst pjesme objavila na društvenim mrežama, a takođe je objasnila i njen značaj

Majli Sajrus poslednjih mjeseci radi punom parom, a posle izlaska albuma "Endless Summer Vacation" početkom marta, američka pjevačica ovih dana objavila je novu pjesmu, "Used To Be Young".

Majli je tekst pjesme objavila na društvenim mrežama, a takođe je objasnila i njen značaj:

– Ovi stihovi napisani su prije gotovo dvije godine, na početku stvaranja mog ‘Endless Summer Vacation‘ albuma. Bilo je to vrijeme kad sam se osjećala neshvaćeno. Poslednjih 18 mjeseci provela sam slikajući zvučnu perspektivu kako bih mogla da je podijelim s vama. Stiglo je vrijeme da objavim pjesmu koju bih mogla usavršavati zauvijek. Iako je moj posao s pjesmom gotov, ona će se nastaviti da se piše svaki dan. Činjenica da je nedovršena, dio je njene ljepote. To je moj život u ovom trenutku… nedovršen, ali potpun. Sajrus je dodala da ova pjesma odaje počast onome što jesmo i slavljenju onoga što ćemo tek postati. Osjeća se ponosno kad razmišlja o svojoj prošlosti i optimistično kad razmišlja o budućnosti. Izjavila je kako je posebno zahvalna fanovima koji svakodnevno njene snove čine stvarnošću i da je ova pjesma stvorena za svakoga od nas.

Muzika Majli Sajrus ove godine je posebno uspješna. Njen hit "Flowers" na Billboadovoj listi se čak šest nedjelja uzastopno zadržao na prvom mjestu. Poslednja pjesma koju je imala na vrhu Billboarda bila je "Wrecking Ball", objavljena prije deset godina. "Flowers" je usto postala pjesma koja je najbrže u istoriji dostigla milijardu streamova na platofrmi Spotify. Pjesma je do milijardu streamova stigla za samo 112 dana čime je nadmašila prethodne rekordere – BTS i njihovu pjesmu "Butter".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. oktobar 2024 08:39