Дамир Кеџо / Медвид продукциjа
24/11/2021 u 11:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Нова емотивна балада Дамира Кеџa у етру

Нови сингл и спот Дамира Кеџа „Кад љубав" имао jе радиjску премиjеру на Радиjу Д

Нови сингл и спот Дамира Кеџа „Кад љубав" имао jе радиjску премиjеру на Радиjу Д. Ову емотивну баладу ауторски потписуjе jедан од наjпопуларниjих регионалних кантаутора, Сергеj Ћетковић.

- Били смо у Београду, менаџерка и jа приjе двиjе-три године када сам упознао Сергеjа и успут смо му рекли да напише неку пjесму. Он jе jош прошле године послао пjесму, а ми смо чекали прави тренутак за њу и jош три-четири пута промиjенили аранжман док то ниjе било онако како желимо. Сергеj jе урадио и музику и текст, а за аранжман су били задужени Миховил Шоштарић и Влахо Арбулић (Студио Република) са коjима први пут сарађуjем. Дечки из Дубровника са адресом у Загребу, раде модерне аранжмане, то и jесте био смjер у коjем сам хтио ићи, а опет задржати себе. Драго ми jе да се радиjска премиjера десила на Радиjу Д и да су слушаоци чули пjесму приjе него што су jе видjели на Jутjубу - казао jе Дамир.

Спот jе снимила Медвид продукциjа из Пуле у Вили Красица надомак Риjеке, а приватни базен, тениски, фудбалски, кошаркашки те голф терени, коjи су им били на распологању, омогућили су одличне кадрове. Уз Дамира Кеџа главна женска улога припала jе Мартини Миховилчевић.

- Хтjели смо дочарати ту неку хладноћу кад jедна страна ћути да jе остављена, а друга жели рећи "jа желим ван из овог односа"... Спот jе сведен нема набриjаних фора jер ипак спот треба да служи пjесми, а не да jе некако надгласа. Мени jе ипак, битниjе да људи слушаjу музику а не да jе гледаjу - искрен jе музичар.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 14:23