Konstrakta finale / - EUROVISION.TV
16/05/2022 u 21:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Погледајте како италијански водитељи и екипа РАИ пјевају Констрактину пјесму

Видео који је привукао велику пажњу јавности приказује како екипа РАИ изводи Констрактину специфичну кореографију у току трајања наступа ове "здраве умјетнице"

Екипа италијанске телевизије РАИ која је пратила Евровизију фантастично се забавила током финалне вечери овог престижног такмичења, које се одиграло у суботу увече у Торину.

Како се чини, њихов провод је био заиста интересантан, а највише пажње привукла им је српска представница Констракта, која је отпјевала своју пјесму "In corpore sano", ако је судити према видео снимку који се појавио на друштвеним мрежама.

Наиме, видео који је привукао велику пажњу јавности приказује како екипа ове телевизије изводи Констрактину специфичну кореографију у току трајања наступа ове "здраве умјетнице".

Београдска водитељка, која је учествовала заједно са Констрактом на Евровизији, Кристина Раденковић, објавила је тај снимак, а сада се он шири друштвеним мрежама.

Сада су испливали снимци у којима можемо да видимо да су и други водитељи навијали за српскуу представницу.

"Ако ништа друго, водитељима смо дефинитивно били фаворити и то се видјело ко кућа", писали су на друштвеним мрежама испод снимака у којима водитељи певају: "Бити здрава, бити здрава...", те тапшу и показују кореографију.

Подсјетимо, Констракта је на такмичењу за "Пјесму Евровизије" освојила 5. место, али и награду за најбољи умјетнички преформанс.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 15:54