Vanna  / -CROATIA RECORDS
19/09/2023 u 16:46 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Vanna oduševila publiku singlom „Navika"

Za ovu numeru Vanna je sama napisala tekst i muziku, dok je za produkciju bio zadužen njen dugogodišnji saradnik Goran Kovačić Gorki

Jedna od najpoznatijih regionalnih kantautorki, Vanna, iznenadila je publiku novom singlom "Navika" koji je na putu da postane jedan od njenih najvećih hitova. Za ovu numeru Vanna je sama napisala tekst i muziku, dok je za produkciju bio zadužen njen dugogodišnji saradnik Goran Kovačić Gorki. Pjevačica je sa ovom pjesmom nastavila kantautorski rad koji je počela u grupi ET. Na koncertu u zagrebačkpj Areni 2022. godine, Vanna je ostvarila saardnju sa s koreografkinjom Virnom Hošnjak i plesnim studiom "Korak" koje je novi singl inspirisao da osmisle koreografiju za novi video spot sniman pod rediteljskom palicom Tine Kadoić. 

-Oduševila me kreativna energija ovih mladih ljudi koji su svim srcem pristupili stvaranju spota pa je cijeli dan snimanja prošao u trenu uz zafrkanciju i ples, a njihovi pozitivni komentari na pjesmu dodatni su mi motiv za sve što je do kraja godine preda mnom, a ima uistinu puno toga. Cijelo ljeto smo puno svirali, zabavljali publiku od juga do sjevera Hrvatske i regiona, a gledajući kalendar svojih nadolazećih obaveza, ne vidim puno vremena za odmor što me veseli- istakla je Vanna.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 21:34