Сцена из спота  / Скриншот
01/05/2022 u 10:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Владана Вучинић креће данас у Торино

Црногорска делегациjа на челу са Владаном Вучинић коjа ће нас представљати на овогодишњем Еуросонгу отпутоваће данас за Торино. Наш тим jе као и сваке године, према риjечима, Ивана Максимовића, шефа делегације малоброjан, а чини га укупно пет особа.

-Увиjек jе то састављено од људи коjи су буквално неопходни да буду тамо и трошкови су сведени на минимум, то jе нешто што нам jе звиjезда водиља, почетак и краj свега. Креативни тим од четворо људи ће пратити Владану током боравка у Торино- казао jе Максимовић.

Наша представница ће прву пробу имати већ у понедjељак, када jе очекуjе упознавање са сценом и медиjима.

-Прва проба jе упознавање са сценом, комплетан технички аудио сетинг, слушање, припрема видео бимова, односно неке ситне корекциjе, свjетла, звук и свега што се односи на сценски наступ. Организатори су направили приjе jедно десетак дана стенд ин пробу коjа подразумиjева да неки од њихивих статиста или музичара симулираjу наступ сваког од извођача и они га снимаjу онако како су упутства добили од редитеља наступа из сваке земље. Ту увиjек буде мањих или већих корекциjа у односу на оно што нам они пошаљу у том снимку. Не мислим да ће бити неких већих подухвата да миjењамо нешто jер су то професионалци који раде на врхунском нивоу - истакао је Максимовић.

У недjељу 8. маjа очекуjе их свечано отварање фестивала када ће присуствовати сви учесници и представити себе у наjљепшем свjетлу.

-У првоj седмици су двиjе цјелодневне пробе након којих је обавезна прес конференција, поjединачни интервjуи са медиjима. Затим 8. маја jе свечано отварање, овог пута ће умjесто црвеног тепиха бити тиркизни, jедна гала свечаност на коjоj се поjављуjу сви извођачи. Након тога, већ у понедјељак креће генерална проба за прво полуфинале и сриjеда за наше друго полуфинале-објаснио је Максимовић.

Посјетимо, Владана jе до сада представила двиjе верзиjе пjесме,,Breathe" – италиjанску,,Respira" са симфониjским оркестром и финску,,Jää" а у Торину ће наступити у оквиру друге полуфиналне вечери 12.маjа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 22:22