/ -FOTO: Z. JOVANOVIć, VEčERNJE NOVOSTI
01/07/2022 u 10:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zoran Kalezić: Sebe sam ubijedio da neću da se predam kao nekad Italijani po Crnoj Gori

Ja se predavati neću, do poslednjeg dana ću se baviti muzikom, kazao je Zoki

Jedan od najboljih pjevača narodne muzike Zoran Kalezić (72), predstavio je juče u prodavnici "Jugoton Kroacija rekords" u Beogradu, novi studijski album "Spomenar", sa 15 pjesama.

Najavio novi album: Zoki Kalezić pobjeđuje bolest i ne odustaje od pjesme

Neke od numera, poput "Čija li si", "Ne traži mene", "Magija nježnosti" ili "Za Irenu", publika će prvi put čuti, a tu su i Kalezićevi provjereni hitovi - "Stan mladosti, stani, stani", "Moj dobri anđele", "Moj život je moje blago", "Kako je lijepo u mom kraju"...

Kompoziciju "Zbog đevojke Crnogorke", sa kojom je prije 50 godina pobedio na festivalu "Pjesma ljeta" i koja je ušla u antologiju crnogorske zabavne muzike, Zoran je snimio u novom aranžmanu.

- Hvala svima što ste došli i uveličali mi ovaj dan. Neizmjerno sam srećan što sam sebe ubijedio da se ne predajem, kao nekada Italijani po Crnoj Gori. Ja se predavati neću, do poslednjeg dana ću se baviti muzikom- kazao je Zoki. 

Pevač je na kraju ukazao počast i svojoj drugoj supruzi Ireni.

- Priznajem ljubav kao nešto bez čega se ne može. Posle smrti prve supruge i majke moje djece, slučajno sam sreo Irenu. Irena me pazi kao da sam jedini na svijetu. Kada smo se vjenčavali, rekao sam matičaru: "Ja sa mnom ne bih živio 10 dana, a ona ako hoće sa mnom, dobrodošla je za cio vijek- poručio je Zoran. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 20:07