Марко Борозан / - СДП
28/11/2021 u 11:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Борозан: Свим срцем за Цетиње jер желим наjбоље за наш град

Желим да наше Цетиње почне да се развиjа, унапређуjе и изграђуjе, и да коначно престане његово урушавање, уништавање и нестаjање, каже кандидат за одборника Борозан

Подржавам концепт "Свим срцем за Цетиње" jер желим наjбоље за наш град. Зато што вjеруjем у вриjедне и стручне људе, оне коjи живе исте проблеме, и коjи имаjу исте потребе, страхове и надања као и сви наши суграђани. Подржавам оне коjи желе боље Цетиње и чиjи jе циљ остваривање интереса свих нас без обзира на политичку или било коjу другу ориjентациjу, каже Марко Борозан, дипломирани економиста, кандидат за одборника на листи “СДП и Грађани – Свим срцем за Цетиње”.

- Вjеруjем у људе коjи могу и знаjу поставити нове стандарде. За коjе политика социjалне правде и економски опоравак града ниjесу само предизборне флоскуле. Желим да наше Цетиње почне да се развиjа, унапређуjе и изграђуjе, и да коначно престане његово урушавање, уништавање и нестаjање. Зато овога пута побjеђуjе искрена цетињска прича, прича за боље сјутра свих грађанки и грађана Цетиња. Зато што Цетиње може боље и зато што заслужуjе много више. Зато "Свим срцем за Цетиње"!

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 12:51