Џуди Рајзинг Рајнке и Никола Ђурашковић / - фото: Пријестоница Цетиње
16/03/2022 u 17:14 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Наставити чврсту сарадњу између Пријестонице и Амбасаде САД

Ђурашковић је представио Рајнке нови концепт градске управе који ће почивати на принципима деполитизоване и стручне локалне администрације.

Градоначелник Пријестонице Цетиње Никола Ђурашковић разговарао је данас са амбасадорком Сједињених Америчких Држава у Црној Гори, Џуди Рајзинг Рајнке о плановима даљег развоја града и реализацији заједничких пројеката, саопштено је из Пријестонице Цетиње.

Ђурашковић је представио  Рајнке нови концепт градске управе који ће почивати на принципима деполитизоване и стручне локалне администрације. 

Обострано је исказана спремност за наставак сарадње, са акцентом на подстицање потенцијалних инвестиција у ИТ и гејминг индустрију. 

Амбасадорка Рајнке истакла је спремност Амбасаде САД-а у Црној Гори да пружи подршку Пријестоници у даљем раду на изналажењу најбољих модела за инвестирање, а истакла је успјешну сарадњу кроз рад Америчког угла на Цетињу. 

Она је такође исказала посебно поштовање према подршци коју Украјини и народу Украјине пружају грађани Цетиња протестним шетњама у Пријестоници.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 03:03